Een boswandeling, een bezoekje aan een speeltuin of een ochtend of middag bij jullie thuis. Ik fotograaf heel graag gezinnen. Als moeder van twee kinderen weet ik hoe lastig het is om leuke foto’s van de kinderen te maken, juist als ouder ben je vaak met zorgende taken bezig waardoor foto’s maken erbij in schiet. Of er zijn wel foto’s van de kinderen, maar geen foto’s waar de ouder ook op staat. Of de alledaagse momenten die later zo bijzonder kunnen blijken, zijn geen momenten waar een camera bij is. Ik breng daar graag verandering in.

Ik leg graag het hele gezin vast: de kinderen én de ouders. Jullie samen, de kinderen alleen, gewoon in de alledaagse drukte tijdens het neus snuiten, opruimen of rondrennen door.

Ik maak vooral graag foto’s van hoe jullie zijn, daarom neem ik graag de tijd voor een familiefotoshoot zodat iedereen even aan mij en de camera went. Een familiefotoshoot duurt daarom meestal minimaal een uur.

De foto’s zijn geschikt om af te drukken, maar uiteraard ook om online te gebruiken. Leuk om te delen met familie en vrienden of wellicht zelfs om cadeau te geven.

We kunnen in overleg samen een locatie zoeken of als jij een goede locatie weet, hoor ik daar graag meer over.

Prijs: vanaf 150 euro voor een gezin bestaande uit vier personen (inclusief btw, exclusief reiskosten).