De ochtend of middag voordat het huwelijk gaat beginnen, wanneer blijdschap en geluk vaak hand in hand gaat met de nodige gezonde zenuwen en spanningen over alles wel goed gaat verlopen. En ondertussen maak jij je klaar – en dat leg ik vast.

Voordat jij je gaat aankleden maak ik verschillende detailfoto’s en minstens één flatlay van de verschillende items van jouw outfit. Daarnaast leg ik natuurlijk het aankleden zelf vast, de eventuele hulp van familie en vrienden, een klein moment van rust voordat het huwelijk gaat beginnen.

De bruiloft zelf fotograferen doe ik niet, maar ik ken voldoende fantastische fotografen die dit heel goed kunnen. Als jij een fotograaf geboekt hebt voor jouw bruiloft die alleen de bruid of de bruidegom kan fotograferen, dan kom ik graag om jou of jouw partner ook vast te leggen zodat jullie van allebei foto’s hebben om later naar terug te kijken.

Het fotograferen van een bruid of bruidegom getting ready duurt vaak minimaal een uur – voordat jij gaat klaarmaken heb ik kort even de tijd nodig voor detailfoto’s en flatlays, maar daarna kun jij je gewoon aankleden en zal ik vastleggen wat er gebeurt. Uiteraard blijf ik totdat jij aangekleed en wel op weg gaat naar jouw bruiloft.

Je ontvangt van mij kort na de bruiloft minimaal 30 foto’s die geschikt zijn om af te drukken.

Prijs: vanaf 120 euro (inclusief btw, exclusief reiskosten)

Bekijk het voorbeeld van bruidegom Sam getting ready.